Kahvaltının Temel Krep Malzemeleri / Çocukların severek yiyeceği bir tarif
- 1.5 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı şeker (temiz)
- 2 yumurta
- 2 bardak un
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 poşet kabartma tozu
- 1 paket vanilya
Kahvaltının olmazsa olmazı pankek / Çocukların severek yediği bir tarif nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- 2 yumurta ve 3 yemek kaşığı pudra şekerini bir karıştırma kabına alıp mikserle iyice çırpalım.
- Ardından 1,5 su bardağı süt ve yarım çay bardağı sıvı yağ ekleyip bir paket vanilya ile çırpmaya devam edin.
- Son olarak iki su bardağı un ve bir paket kabartma tozunu ekleyin. Malzemeleri pürüzsüz olana kadar karıştırın.
- Pankek hamurumuz hazır, artık pişirme aşamasına geçebiliriz.
- Kızartma tavamıza biraz sıvı yağ koyabilirsiniz.
- Aynı büyüklükte börekler hazırlamak için, hamurun tamamen pişmesi için hamurun aynı miktarda döküldüğünden emin olun.
- Kreplerin üstünü kaşık yardımıyla ters çevirelim ve pankeklerin diğer tarafını da pişmeye bırakalım.
- Her iki tarafı da pişen pankekleri uygun bir tabağa alın.
Kahvaltının olmazsa olmazı börek / çocukların severek yiyeceği bir tarif
Çocukların severek yediği kahvaltıların vazgeçilmezi pankek, son dakika Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]