Kakaolu Gelin Pastası

Kakaolu düğün pastası tarifi malzemeleri

  • 4 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt suyu
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 2,5 su bardağı un (kontrollü olması için eklendi)
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 3 yemek kaşığı kakao

üzerine;

  • 2 su bardağı süt

muhallebi için

  • 4 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı ghee/tereyağı
  • Yarım su bardağı şeker

üzerine;

  • Hindistan cevizi
  • 1 poşet krem ​​şanti

Kakaolu düğün pastası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Yumurtaları ve şekeri köpürene kadar çırpalım, ardından sıvı ve katılar dahil malzemeleri karıştırarak kalın bir kek hamuru yapalım ve yağlı dikdörtgen bir borcama yerleştirelim. 180 derecelik fırında pişirelim.
  2. Fırından çıkan kekimizin üzerine 2 su bardağı sütü dökelim (her tarafı eşit olacak şekilde)
  3. Kekimiz dinlenirken pudingi yapalım. Vanilya margarin ve krem ​​şanti dışındaki malzemeleri ekleyip karıştıralım.
  4. Kaynamaya başlayınca altını kapatıp tereyağını atalım, eriyince üzerine krem ​​şantiyi ekleyip mikserle 2 3 dakika çırpalım.
  5. Muhallebiyi kekin üzerine güzelce yayalım ve üzerine hindistan cevizi dökelim, dolapta 3-5 saat dinlendirdiğimiz keki eşit şekilde kesip servis edelim. Kim deneyecekse eline sağlık.

Kakaolu düğün pastası tarifi

  • tatlı tarifi
  • geç,
  • kakao
  • Kek tarifleri
  • kek tarifleri
  • Turta
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Şerbetli irmik tatlısı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın