Kale

Keşkul Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı pirinç unu
  • 1 yumurta sarısı
  • 1/2 (yarım) su bardağı şeker
  • 1 çay kaşığı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı badem
  • 1 vanilya çubuğu

dekor;

  • Badem, ceviz ve fıstık
Kkohl tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Süt, nişasta, pirinç unu, şeker, yumurta sarısı, dövülmüş badem ve pudra şekerini karıştırın.
  2. 10 dakika boyunca dibe yakın karıştırın, vanilyayı dökün.
  3. Sertleşene kadar 5 dakika daha karıştırın.
  4. Kaselere dökün ve soğumaya bırakın.
  5. Soğuyunca üzerini badem, ceviz ve antep fıstığı ile süsleyip buzdolabında bekletin. Afiyet olsun.

3 kişilik pratik pastayı dondurma eşliğinde servis edebilirsiniz.

Fotoğraflı Keşkul Tarifi

Kishkul’un yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın