Keşkul Tarifi İçin Malzemeler
- 2 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı pirinç unu
- 1 yumurta sarısı
- 1/2 (yarım) su bardağı şeker
- 1 çay kaşığı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı badem
- 1 vanilya çubuğu
dekor;
- Badem, ceviz ve fıstık
Kkohl tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Süt, nişasta, pirinç unu, şeker, yumurta sarısı, dövülmüş badem ve pudra şekerini karıştırın.
- 10 dakika boyunca dibe yakın karıştırın, vanilyayı dökün.
- Sertleşene kadar 5 dakika daha karıştırın.
- Kaselere dökün ve soğumaya bırakın.
- Soğuyunca üzerini badem, ceviz ve antep fıstığı ile süsleyip buzdolabında bekletin. Afiyet olsun.
3 kişilik pratik pastayı dondurma eşliğinde servis edebilirsiniz.
Fotoğraflı Keşkul Tarifi
Kishkul’un yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]