Kapak kağıdı (kesinlikle defterinizde olması gerekir)

Yapraklı Rulo Malzemeler (defterinizde mutlaka olması gereken) Tarif

  • 400 gram kıyılmış et
  • 1 büyük soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2-3 rendelenmiş domates
  • 2 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • tuz
  • Birkaç diş sarımsak
  • 2 su bardağı pirinç
  • 700 gr yaprak

Rulo kağıt (kesinlikle defterinizin olmazsa olmazı) tarifini nasıl yaparsınız?

yemebaskı tarifi
  1. Tüm malzemeleri iyice karıştırın ve bir saat bekletin.
  2. Yaprakları 4-5 kez suda yıkıyoruz. Daha sonra tuzu çıkana kadar ılık suda bekletiyoruz.
  3. Daha sonra ince ince hazırladığımız içini yapraklarımızın geniş kenarına yerleştiriyoruz. Sıkıca sarın.
  4. Tencerenin dibine yaprak saplarını ve yırtılan yapraklarımızı koyuyoruz. Yuvarladığımız yaprakları üzerine koyup üzerini örtüyoruz.
  5. Tepsiyi tepsiye ters çevirin ve kapatın. Üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyip pişmeye bırakın. Afiyet olsun.

Kapak sayfası (kesinlikle defterinizde olması gerekir) Tarif fotoğrafı

  • tatlı tarifi
  • defterinde
  • Elbette
  • olmak zorunda mısın?
  • kek tarifleri
  • Sarma
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Yaprak
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Tuzlu çörek (kahvaltı için mükemmel)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın