kapya biberli meze

Kapya Biberli Meze Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet közlenmiş kapya biber
  • 150 gram süzme peynir
  • 1 diş sarımsak
  • yarım limon suyu (kabuğu rendeleyebilirsiniz)
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz ve acı biber (miktarı damak zevkinize göre ayarlamanızı tavsiye ederim)

Mezeler Kapya Biber nasıl hazırlanır?

yemebaskı tarifi
  1. Biberleri yıkayıp fırında veya ocakta ısıtalım.
  2. Kabuğu soyup çekirdeklerini çıkaralım.
  3. Tüm eşyalarımızı rondoya çekelim.
  4. Servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı gezdirin.
  5. Kuru nane serpin.
  6. Yapraklarından tost veya ekmek kırıntıları servis edebilirsiniz.

Resimli kapya biberli meze tarifi

  • biber
  • tatlı tarifi
  • kapya
  • meze
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kuskuslu kabak salatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın