ciğer kavurma tarifi malzemeleri
- 100 gr domuz yağı
- 500 gram karaciğer
- 1 çay kaşığı tuz
- Yarım çay kaşığı kimyon
- Yarım çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı su
Kavrulmuş ciğer tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tavaya kuyruk yağını alıp yağı çıkana kadar kızartalım.
- Daha sonra karaciğer zarını alıp küp şeklinde kesip yıkıyoruz.
- Daha sonra tavaya alıp suyunu çekene kadar kavuruyoruz ardından 1 su bardağı su ekleyip pişirmeye devam ediyoruz.
- Suyu çeken ciğerlerin üzerine zeytinyağını ekleyip 5 dakika daha kızartalım.
- Dilerseniz soğan salatası da yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Karaciğer kızartma tarifi
Ciğer kavurma yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]