karaciğer kavurma

ciğer kavurma tarifi malzemeleri

  • 100 gr domuz yağı
  • 500 gram karaciğer
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • Yarım çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı su
Kavrulmuş ciğer tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tavaya kuyruk yağını alıp yağı çıkana kadar kızartalım.
  2. Daha sonra karaciğer zarını alıp küp şeklinde kesip yıkıyoruz.
  3. Daha sonra tavaya alıp suyunu çekene kadar kavuruyoruz ardından 1 su bardağı su ekleyip pişirmeye devam ediyoruz.
  4. Suyu çeken ciğerlerin üzerine zeytinyağını ekleyip 5 dakika daha kızartalım.
  5. Dilerseniz soğan salatası da yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Karaciğer kızartma tarifi

Ciğer kavurma yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın