Karadeniz komak


Karadeniz Köymak Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı mısır unu
  • 80 gram tereyağı
  • 300 ml soğuk su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 200 gram peynir, yumurta, süzme peynir ve kaşar peyniri

Karadeniz quimak tarifi nasıl oluyor?

yemebaskı tarifi
  1. Tereyağını tavada eritelim ve 3 yemek kaşığı mısır unu ekleyip kavuralım.
  2. 300 ml su ekleyin, ardından peyniri ekleyin ve peynir eriyene kadar kısık ateşte pişirin ve sıcakken servis yapın.

Resimlerle Karadeniz quimak tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kara Deniz
  • yakmak
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kim taş gibi yoğurt yapamaz

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın