Karışık Meyveli Jöleli Muhallebi – Tatlılarım

Öncelikle makyajı bir kaseye dökelim, üzerine sıcak su ekleyelim, iyice karıştıralım ve kullanacağımız kalıba dökelim, meyveleri keselim.

Jölenin ilk sıcağı çıktıktan sonra meyveleri jölenin üzerine rastgele dizip buzdolabına koyalım.

Bu arada margarin hariç tüm muhallebi malzemelerini tencereye alıp pişirelim. Üç dakika pişirmek yeterlidir.

Ocağı kapatın ve margarini ekleyin ve iyice karıştırın.

Muhallebi sıcak olduğunda, jölenin üzerine dökün ve buzdolabında bir saat bekletin.

Planımızı değiştirelim.

Karışık Meyveli Jöleli Muhallebi servise hazır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın