Karnabahar ve patates pişiriyoruz, çok lezzetli
Karnabahar ve Karışık Sebze Tarifi için önce karnabaharı küçük küçük doğrayıp güzelce yıkıyoruz.
Patates ve havuçların kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın.
Zeytinyağını bir tavaya alın, doğranmış soğanları ekleyin ve soğanlar yumuşayıncaya kadar kavurun.
Üzerine kıymayı alıp soğanla birlikte kavuruyoruz.
Doğranmış domates ve salçayı ekleyip karıştırın ve ocaktan alın
Yemeği pişireceğimiz tencereye karnabaharı alıp patates ve havuçları kesiyoruz.
Kızarmış etleri sebzelerin üzerine döküp 2 adet yeşil biber serpip doğranmış etlere ekliyoruz.
Kaynar suyu ekleyip sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
Etli Karnabahar Sebze Karışımı hazır Afiyet olsun 😋
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]