karnabahar tarifi malzemeleri
- Yarım demet karnabahar
- Yarım şişe maden suyu
- 1 su bardağı un
- Yarım su bardağı peksimet
- tuz
- karabiber
- acı biber
- acı sos
- Sebze yağı
- zeytin yağı
karnabahar tarifleri nasıl yapılır
yemebaskı tarifi
<
böl>
Karnabahar sevmeyenlere bile kendini sevdirecek harika bir tarif..
- Karnabaharı yıkayıp küçük küçük doğrayın.
- Bir kaseye un, galeta unu, maden suyu ve baharatları ekleyin ve çırpın.
- Karnabaharı hazırladığımız harca daldıralım ve yağlanmış tepsiye dizelim.
- Üzerine zeytinyağı gezdirelim.
- 200 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
- Bir kapta acı sos ve yağı karıştırın.
- Pişen karnabaharın üzerine sosu gezdirin.
- 5 dakika daha pişirelim.
- Süt ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun .
Fotoğraflı karnabahar tarifi klipleri
Karnabahar çekimleri yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]