Karnabahar .

karnabahar tarifi malzemeleri

  • Yarım demet karnabahar
  • Yarım şişe maden suyu
  • 1 su bardağı un
  • Yarım su bardağı peksimet
  • tuz
  • karabiber
  • acı biber
  • acı sos
  • Sebze yağı
  • zeytin yağı
karnabahar tarifleri nasıl yapılır

yemebaskı tarifi

<

böl>

Karnabahar sevmeyenlere bile kendini sevdirecek harika bir tarif.😍.

  1. Karnabaharı yıkayıp küçük küçük doğrayın.
  2. Bir kaseye un, galeta unu, maden suyu ve baharatları ekleyin ve çırpın.
  3. Karnabaharı hazırladığımız harca daldıralım ve yağlanmış tepsiye dizelim.
  4. Üzerine zeytinyağı gezdirelim.
  5. 200 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
  6. Bir kapta acı sos ve yağı karıştırın.
  7. Pişen karnabaharın üzerine sosu gezdirin.
  8. 5 dakika daha pişirelim.
  9. Süt ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun 🥦.

Fotoğraflı karnabahar tarifi klipleri

Karnabahar çekimleri yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın