karnabahar ısırıkları

Karnabahar Köfte Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ince çekilmiş karnabahar
  • 1 küçük havuç
  • 1 küçük soğan
  • 1 küçük tatlı patates
  • 1 diş ince kıyılmış sarımsak
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Yarım çay kaşığı kırmızı pul biber
  • Yarım çay kaşığı kara biber
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 1/3 su bardağı mısır unu

Karnabahar yemeği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Başlamak için çiçek salkımına ayrılan birkaç parça karnabahar robottan ince bir şekilde 1 su bardağı kadar çekilir.
  2. Havuç ve patatesleri rendenin ince tarafıyla rendeleyin.
  3. Soğanı da doğrayın, diğer tüm malzemelerle yoğurun ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine küçük toplar halinde dizin.
  4. 170 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
  5. Küçük bir parça ayırıp yassı köfte şeklini verdim ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyduğum tavada kızarttım ve harika oldu.
  6. Normal haliyle çok lezzetli ama ketçap mayonez karışımına batırarak ya da yoğurda batırarak da yiyebilirsiniz.

karnabahar muffin tarifi

  • tatlı tarifi
  • Karnıbahar
  • ısırıklar
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

suyu detoks

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın