Tasarruf edin diyorum ve lezzetli karnabahar üzümlerini geç olmadan deneyin, çok lezzetliler👌🏻👌🏻
Ben de refahınızı kontrol ettim😊
Karnabaharın içindeki kükürt içeriğinden dolayı karaciğere büyük faydaları vardır.
Karnabaharda bulunan çinko, yaraların iyileşmesine yardımcı olur. Kalp sağlığını korur. C vitamini, folik asit ve lif açısından zengindir.
Meme, mide ve kolon kanserine karşı koruyucu özelliği vardır. Demir tuzları açısından zengin olduğu için kansızlığa bağlı halsizlik ve halsizlik gibi şeylere neden olur. Metabolik hızı arttırır ve mükemmel bir yağ yakıcıdır. İştahı azaltır ve vücudu detoksifiye eder.
Kemik ve diş sağlığını korur.
C ve K vitaminlerini içerir. Çok faydalı bir besindir.
Sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum ve bakır gibi mineraller içerir.
Karnabahar folik asit, A ve B vitaminleri açısından zengin olduğu için hücrelerin büyümesine yardımcı olur. Bu nedenle anne karnındaki çocuğun sağlıklı gelişimini sağlar. Bunun yanında avantajları ve dezavantajları da bulunmaktadır. Lütfen kullanmadan önce kontrol edin!
Tasarıma gelince;
Karnabaharı kaynayan tuzlu suda haşlayıp süzün. Soğanları ve patatesleri koyup suyunu sıkıyoruz. Taze soğan yapraklarını kesiyoruz. Kapya biberi ve maydanozu serpin.
Haşlanmış karnabaharı geniş bir kaba alıp ezin.
İçine patates püresi ve rendelenmiş soğanı koyuyoruz. Yumurta ve ince kıyılmış kapya biberi, doğranmış taze soğan, maydanoz ve baharatları ekliyoruz.
Karnabaharın büyüklüğü ile orantılı olarak kırıntıları koyup güzelce yoğuruyoruz.
Elimizle yuvarlak şekil veriyoruz ve bol kızgın yağda kızartıyoruz. Yanında sarımsaklı yoğurt, taze soğan, domates ve maydanoz ile servis ediyoruz.
Afiyet olsun
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]