Karnabahar sıcaklığı

Karnabahar tempura tarifi malzemeleri

  • 1 orta boy karnabahar
  • 1 dal ada çayı
  • 3 defne yaprağı
  • tuz

tempura için

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı süt suyu
  • 3 yemek kaşığı soda
  • tuz
  • karabiber
  • sarımsak tozu
  • soğan tozu
  • kimyon

karnabahar tempura tarifi nasıl yapılır

yemebaskı tarifi

  1. Geniş ve derin bir kaba tuz, adaçayı ve defne yaprağını koyup suyla dolduralım.
  2. Kaynamaya başlayınca çiçeklerinden ayırdığımız karnabaharı ekleyip kaynamaya bırakalım.
  3. Ayrı bir kapta tempura malzemelerini pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırparak hazırlayalım.
  4. Karnabaharı sosa daldıralım ve kızgın yağda altın rengi olana kadar kızartalım.
  5. Sarımsaklı yoğurt veya ballı hardal sosuyla afiyetle yiyin.

Karnabahar tempura tarifi

  • tatlı tarifi
  • Karnıbahar
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tempura
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Zeytinyağlı kereviz yemeği

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın