karnabahar turşusu

karnabahar turşusu tarifi malzemeler

  • 1 büyük karnabahar
  • 5-6 havuç
  • 1 baş sarımsak
  • 5 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 3 çay kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • 2 çay kaşığı şeker
  • dolana kadar su

Karnabahar turşusu tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Karnabahar ve havuç güzelce yıkanır, sarımsaklar çıkarılır.
  2. Önce biraz sarımsak, havuç ve brokoli 3 kg’lık bir salamura kavanozuna konur.
  3. Son olarak güherçile, limon tuzu, şeker ve sirke eklenir, su eklenir ve hava almayacak şekilde ağzı kapatılır.

resimli karnabahar turşusu tarifi

  • börek tarifi
  • Karnıbahar
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Ekşi
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

kırık kurabiyeler

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın