karnabahar turtası

karnabaharlı börek tarifi malzemeleri

  • Karnabahar (1 su bardağı yapmak için robottan iyice çekin)
  • 1 yumurta
  • Yarım küçük soğan
  • 1 çay kaşığı limon suyu
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tatlı acı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kara biber
  • Yarım çay kaşığı kırmızı pul biber
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Yarım su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağı yeşil mercimek unu veya herhangi bir glutensiz un

Karnabaharlı börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Derin bir kaba yumurta, süt, yağ, salça, karbonat, limon suyu, tuz ve baharatları koyun ve iyice karıştırın.
  2. Robottan geçirilen karnabahar, una, ince kıyılmış soğanlara eklenir ve karıştırılır.
  3. Yağlı kağıt serilmiş küçük kare bir tepsiye yayın ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında hafif kızarana kadar pişirin.

karnabahar böreği tarifi

  • hamur işleri
  • tatlı tarifi
  • Karnıbahar
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

karnabahar ısırıkları

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın