Karnabahar unu (gazı alınmış)

Karnabahar tarifi malzemeleri (gazı alınmış)

  • 1 kilo karnabahar
  • 200 gram kıyılmış et
  • 1 büyük soğan
  • 1 havuç
  • 2 küçük tatlı patates
  • sıvı yağ
  • tuz
  • Salça

Karnabahar yemeği tarifi (gazları dışarı atar) nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Karnabaharı 5 dakika haşlayıp suyunu süzün.
  2. Ayrı bir tencereye soğan, kıyma, havuç ve patatesi koyup kızartın.
  3. Ardından salça ve su. Patateslerin yumuşaması için 15 dakika bekleyin.
  4. Karnabaharı koyun.
  5. Ardından 5 dakika daha pişmesine izin verin. Afiyet olsun.

Resimli karnabahar (gazı alınmış) tarifi

  • Satıldı
  • tatlı tarifi
  • gazlı
  • Karnıbahar
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

pişmiş karides

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın