karnabahar yemeği

karnabahar tarifi malzemeleri

  • 1 küçük karnabahar
  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • 5 diş sarımsak
  • 1 bardak su
  • tuz

yağda kızartmak

  • Sebze yağı

Karnabahar yemeği tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Öncelikle karnabaharı temizleyip yıkayın, su dolu bir tencereye alıp kaynatın, fazla kaynatmayın taze kalsın.
  2. Haşlanan karnabaharı tuzlayıp yağda kızartalım, kızaran karnabaharı bir köşeye alalım.
  3. Yağı, salçayı ve kıyılmış sarımsağı bir kazana alıp biraz kavuralım, üzerine karnabaharı ekleyip bir bardak su döküp suyunu çekene kadar pişirelim ve servis yapalım, şimdiden afiyet olsun.

resimli karnabahar tarifi

  • börek tarifi
  • Karnıbahar
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Kıymalı karnabahar yemeği

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın