karnabahar tarifi malzemeleri
- 1 orta boy karnabahar
- 2 orta boy havuç
- 3 küçük soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı domates salçası (biber veya domates)
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı kara biber
Karnabahar yemeği tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
Hoş geldin .
- Öncelikle tüm malzemeleri soyup soymak için hazırlayalım.
- Soğanı ince doğrayın.
- Tenceremize yağı alıp üzerine soğan ve sarımsağı ekleyelim.
- Rengi dönünce ince kıyılmış havuçları ekleyelim.
- Salçayı, baharatları ve tuzu ekleyip karıştıralım.
- Karnabaharı ekleyip kısık ateşte kavurun.
- Üzerini örtecek kadar su ekleyip pişene kadar kısık ateşte pişirelim.. Afiyet olsun. .
Resimli karnabahar tarifi
Karnabahar yemeği yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]