Karnıbahar

karnabahar tarifi malzemeleri

  • 1 orta boy karnabahar
  • 2 orta boy havuç
  • 3 küçük soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası (biber veya domates)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kara biber
Karnabahar yemeği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

Hoş geldin 😇.

  1. Öncelikle tüm malzemeleri soyup soymak için hazırlayalım.
  2. Soğanı ince doğrayın.
  3. Tenceremize yağı alıp üzerine soğan ve sarımsağı ekleyelim.
  4. Rengi dönünce ince kıyılmış havuçları ekleyelim.
  5. Salçayı, baharatları ve tuzu ekleyip karıştıralım.
  6. Karnabaharı ekleyip kısık ateşte kavurun.
  7. Üzerini örtecek kadar su ekleyip pişene kadar kısık ateşte pişirelim.. Afiyet olsun. 💙.

Resimli karnabahar tarifi

Karnabahar yemeği yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın