Kaşar peynirli fırında patates


Kaşar peynirli patates kızartması için malzemeler

  • küçük patates kilosu
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • 1.5 çay kaşığı toz biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 su bardağı çedar peyniri
  • 1 çay kaşığı tuz

yukarı;

  • 5-6 dal ince kıyılmış maydanoz

Kaşar peynirli patates püresi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun.
  2. Tavaya yağı ekleyin ve sıcak olduktan sonra sarımsakları kızartın.
  3. Ardından baharatları ekleyip karıştırın.
  4. Patatesleri ekleyip hafifçe kızartalım ve üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini ekleyelim.
  5. Maydanoz serpelim ve tencerenin kapağını kapatalım.
  6. Kaşar peyniri eridiğinde patatesler servise hazırdır. Afiyet olsun.

Kaşar peynirli patates kızartması tarifi

  • tatlı tarifi
  • peynir
  • kavurma
  • kek tarifleri
  • Patates
  • peynirli
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Rize Usulü Muhlama (Mihlama, Kuymak)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın