Cheddar Patates Topları tarifi malzemeleri
- 3 Orti Boy Patates
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı Cajun baharatı
- 1 çay kaşığı öğütülmüş biber
- Yarım çay kaşığı kara biber
arasında
- peynir
bulmak;
- 1 yumurta
- bir kova
Kaşarlı patates topları tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Patateslerin kabuklarını soyup tencerede haşlayın, çatal veya patates ezici ile iyice ezin ve soğumaya bırakın.
- Soğuduktan sonra baharatları ve nişastayı ekleyip karıştırın.
- Daha sonra bir parça alıp hafif ellerimizle açalım, ortasına peyniri koyup üzerine hazırladığımız harcı koyup yuvarlak bir şekil verelim. Elinize yapışacağı için yağa veya suya batırarak şekil verebilirsiniz.
- Önce çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa bulayalım. Hepsini bu şekilde yapmak için bir tabağa alıp kızgın yağda kızartıyoruz. Dilediğiniz sosla yiyebilirsiniz.
Kaşarlı patates topları tarifi
“Peynirli patates topları” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]