katı kütle

Nugget tarifi malzemeleri

  • 500 gr tavuk göğsü
  • 2 diş sarımsak, rendelenmiş
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı ucu ile kırmızı toz biber
  • tuz

bölüm için

  • 1 yumurta
  • 3 yemek kaşığı süt (yumurta ile çırpılmış)
  • Ve
  • bir kova
nugget tarifi nasıl yapılır

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tavuk göğsünü parçalara ayırın ve kıyma haline gelene kadar sarımsaklı bir mutfak robotunda ezin.
  2. Kıymayı uygun bir kaba alıp üzerine unu, baharatları ve tuzu ekleyin.
  3. Güzelce yoğurur. Yağlı kağıda serilip çok ince olmayacak şekilde açılır ve bardağın kenarı ile yuvarlak şekil verilir.
  4. Daha sonra un, galeta unu ve çırpılmış yumurta 3 ayrı kaba alınır (bu arada süt yumurta ile çırpılır)
  5. Külçeler önce una, sonra yumurta karışımına ve son olarak da galeta ununa bulanır.
  6. Derin bir tavaya yeteri kadar sıvı yağ alıp kızdırın. Köfteleri altın sarısı olana kadar kızartın. Zaman zaman çevirerek tek tip bir renk elde edebilirsiniz. Köftelerinizi hazırlayın. 😍🥰

fotoğraflı nugget tarifi

Nugget yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın