Kavurma tarifi malzemeleri
- 700 gr küp
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 orta boy soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 su bardağı sıcak su
- 2 çay kaşığı tuz
Kavurma tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Orta boy bir teflon tencereye kuşbaşı doğranmış etimizi alalım.
- Orta ateşte suyu bitene kadar pişirelim.
- 4’e böldüğümüz soğanları atalım, kapağını kapatalım.
- Biraz daha kaynayınca ağzınızı kapatarak iki diş sarımsağı ekleyelim.
- Ara ara karıştırarak suyunu çekene kadar pişirelim.
- Etimizin suyunu çeken bir parçasının tadına bakarak pişme derecesini kontrol edelim eğer etiniz sert ise yaklaşık bir su bardağı sıcak su ekleyip kaynatmaya devam edebilirsiniz.
- Dolu suyundan az olan etimize 2 tatlı kaşığı tuz ekleyip karıştırıp ocağın altını kapatarak 2 dakika daha pişirelim.
Enfes Karamelize Soğan Aromalı Kızartma deneyen herkes için hazır, şimdiden afiyet olsun.
Resimli kavurma tarifi
Kavrulmuş Tarif yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]