kavurma tarifi

Kavurma tarifi malzemeleri

  • 700 gr küp
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 orta boy soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 su bardağı sıcak su
  • 2 çay kaşığı tuz
Kavurma tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Orta boy bir teflon tencereye kuşbaşı doğranmış etimizi alalım.
  2. Orta ateşte suyu bitene kadar pişirelim.
  3. 4’e böldüğümüz soğanları atalım, kapağını kapatalım.
  4. Biraz daha kaynayınca ağzınızı kapatarak iki diş sarımsağı ekleyelim.
  5. Ara ara karıştırarak suyunu çekene kadar pişirelim.
  6. Etimizin suyunu çeken bir parçasının tadına bakarak pişme derecesini kontrol edelim eğer etiniz sert ise yaklaşık bir su bardağı sıcak su ekleyip kaynatmaya devam edebilirsiniz.
  7. Dolu suyundan az olan etimize 2 tatlı kaşığı tuz ekleyip karıştırıp ocağın altını kapatarak 2 dakika daha pişirelim.

Enfes Karamelize Soğan Aromalı Kızartma deneyen herkes için hazır, şimdiden afiyet olsun.

Resimli kavurma tarifi

Kavrulmuş Tarif yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın