Bu pastayı aslında çocuklarımın kek gibi pişmesi için aceleyle yaptım. Çok lezzetli, umarım dener ve beğenirsiniz.
Catdilli’nin Kendi Tarifi için önce bir poşet krem şantiyi 1 su bardağı süt ile karıştırıp odaya bırakıyoruz.
Pudinglerin üzerine yazılan miktarı yarım su bardağı kadar azaltıp hepsini tek seferde pişiriyoruz. Sütü azaltmamızın sebebi biraz daha fazla olmasını istemem. İsterseniz bir yemek kaşığı granül kahve ekleyebilirsiniz. Elbette isteğe bağlıdır. Puding piştikten sonra soğuması için kenara alın.
Kedinin dil bisküvilerini rastgele kıralım.
Muhallebi soğuyunca içine biraz çırpılmış un döküp mikserle güzelce karıştırıyoruz.
Çok yumuşaktır ve bir kedinin dili kolayca içine kayabilir.
Pudingi blenderdan geçirdikten sonra kırılan kedilerin dillerini de ekleyip karıştıralım.
O halde harcı tepsiye dökelim. Kalın olmasını istiyorsan yuvarlak deliğime dökmelisin.
Tepsiye döküp düzelttikten sonra buzdolabına kaldırıp tamamen soğumasını bekliyoruz.
Sadece üç saat dinlendim.
Buzdolabından çıkarıp krem şantiyi yayıyoruz. Süslemeler size kalmış. Çocuklarım çikolata soslu karameli çok sevdikleri için süsledim.
Tamamen donmuş olan Çatdilli Pratik Kekimizi servis edebilir ve afiyetle yiyebilirsiniz. Deneyenlere bol şans. .
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]