Pastamız çok komplike görünse de yapım aşamalarına baktığınızda çok faydalı olduğunu göreceksiniz 👍
Çilekli ve Kedidilli Kek tarifi için yapmamız gereken ilk şey yuvarlak kalıbın altını alıp servis tabağına almak.
Kedilerin dillerini yere koyup biraz sütle ıslatıyoruz. (Kalıp yuvarlak olduğu için kedinin dillerini kırarak kenardaki yuvalara koyabiliriz)
Muhallebimiz için tenceremize bir litre. Süt, bir su bardağı şeker, 2,5 yemek kaşığı un, 2,5 yemek kaşığı nişastayı koyup orta ateşte karıştırarak pişiriyoruz.
Puding katılaşınca bir paket vanilya ve bir tatlı kaşığı tereyağını ekleyip karıştırıyoruz.
En son çırpılmış kremayı ekleyip siliyoruz, sütle ıslattığımız kedilerin dillerine dondurmadan biraz döküp tekrar kedinin dilini koyuyoruz.
Onları sütle ıslatıyoruz ve kalan pudingi döküyoruz.
Dilerseniz tarife göre tart jöle hazırlayıp çileklerin üzerine dökebilirsiniz.
Parlak ve güzel bir dokuya sahip olacaksınız (muz, kivi, şeftali gibi diğer meyvelerde kullanabilirsiniz), bu şekilde olabilir veya dilerseniz çikolatayı benmaride (çikolata) eritebilirsiniz. . çok iyi) 2 kaşık krema ile biraz görünmesi için karıştırın ve şırınga ile dönüşümlü olarak sıkın varsa çikolatanın üzerine fındık serpebilirsiniz bende yoktu ben serpmedim BT.
4-5 saat buzdolabında dinlendirip bu şekilde servis edin.
Aslında en iyisi ertesi gün, yani dün hazırlanabilen bir tarif.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]