Kek tarifi malzemeleri
- 4 yumurta
- 1,5 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı süt suyu
- Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
- Kabartma tozu
- vanilya
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2.5 su bardağı un
iç malzeme için
- 3 paket ilk krema
- 4 paket krem şanti
- 1200 litre soğuk süt
Kek tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Önce yumurta ve şeker çırpılarak pandispanya yapılır, diğer malzemeler de ilave edilerek çırpılır.
- 180 derecede önceden ısıtılmış fırında fansız pişirilir, aralarını kesmek istemezseniz yine aynı malzemelerle pandispanya yapabilirsiniz.
- Daha sonra ortadan ikiye kesilir ve önceden hazırlanan krema soğuyan pandispanyanın üzerine yayılır ve üzerine isteğe göre eklemeler yapılır.
- İki parçaya bölünmüş pandispanyanın geri kalanıyla kaplayın ve kalan krema ile süsleyin.
Resimli pasta tarifi
Age Makarna’nın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]