Kek

Kek tarifi malzemeleri

  • 4 yumurta
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı süt suyu
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • Kabartma tozu
  • vanilya
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2.5 su bardağı un

iç malzeme için

  • 3 paket ilk krema
  • 4 paket krem ​​şanti
  • 1200 litre soğuk süt
Kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Önce yumurta ve şeker çırpılarak pandispanya yapılır, diğer malzemeler de ilave edilerek çırpılır.
  2. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında fansız pişirilir, aralarını kesmek istemezseniz yine aynı malzemelerle pandispanya yapabilirsiniz.
  3. Daha sonra ortadan ikiye kesilir ve önceden hazırlanan krema soğuyan pandispanyanın üzerine yayılır ve üzerine isteğe göre eklemeler yapılır.
  4. İki parçaya bölünmüş pandispanyanın geri kalanıyla kaplayın ve kalan krema ile süsleyin.

Resimli pasta tarifi

Age Makarna’nın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın