kek kurabiyeleri

Provençal Kurabiye Tarifi Malzemeler

  • 1 yumurta
  • 250 gr ghee, oda sıcaklığında eritilmiş
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 kabartma tozu
  • 1 vanilya çubuğu
  • 3 su bardağı un

şerbet

  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı su

yukarı

  • Hindistan cevizi
Provençal kurabiye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Önce margarini oda sıcaklığında eritin.
  2. Daha sonra şekeri, yumurtayı ve sıvıyağı bir kaba alıp şeker eriyene kadar hepsini karıştırıyoruz.
  3. Ardından kakao, vanilya, kabartma tozu ve unu ekleyip karıştırın.
  4. İyice yoğurduktan sonra elimizle yuvarlayıp yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye diziyoruz.
  5. 180 derece ısıttığımız fırına koyuyoruz, rengi dönene kadar şeker ve suyu bir tencereye koyuyoruz, ocağı ve şekeri alıyoruz.
  6. Kaynattıktan sonra şekeri eriyene kadar kaynatıp soğumaya bırakıyoruz.
  7. Pişen bisküviyi sıcakken soğuk şerbete batırıp servis tabağına alın ve üzerine hindistan cevizi serpin.

Resimlerle Brovni Kurabiye tarifi

Brovni Kurabiye’nin yazısı ilk olarak son dakika Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın