Kentucky lezzet tavuk

Kentucky Kızarmış Tavuk tarifi için Malzemeler

  • 750 gram tavuk göğsü

mevsime

  • Yarım su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • Yarım çay kaşığı sarımsak tozu

yağda kızartmak;

  • 2 bardak un
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1.5 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı sarımsak tozu

daha az olan karışım için;

  • 1 şişe maden suyu
  • 1 poşet kabartma tozu

Kentucky Fried Chicken için bir tarif nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tavukları iki parmak kalınlığında olacak şekilde doğrayalım. Marine için malzemeleri hazırlayalım ve içine tavukları atalım. Üzerini streç film ile kapatıp en az bir saat buzdolabında bekletin.
  2. Maden suyu ve kızartma için kabartma tozu hariç tüm malzemeleri bir kapta karıştırın. Karışımın üçte birini ayırıp başka bir kaba az bir miktar koyuyoruz ve alttaki maddeye maden suyu ve kabartma tozunu ekliyoruz.
  3. Yavaş yavaş maden suyu ekliyoruz, kıvam kalın olmalıdır.
  4. Daha sonra marine edilmiş tavuğu maden suyu harcına ve ardından kuru havana daldırın ve bol yağda kızartın.

Kentucky Kızarmış Tavuk tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kentucky
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • aromalı
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Tavuk
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

çerez işi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın