/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Kentucky Kızarmış Tavuk tarifi için Malzemeler
- 750 gram tavuk göğsü
mevsime
- Yarım su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı kara biber
- Yarım çay kaşığı sarımsak tozu
yağda kızartmak;
- 2 bardak un
- 1 su bardağı nişasta
- 1.5 çay kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı sarımsak tozu
daha az olan karışım için;
- 1 şişe maden suyu
- 1 poşet kabartma tozu
Kentucky Fried Chicken için bir tarif nasıl yapılır?
- Tavukları iki parmak kalınlığında olacak şekilde doğrayalım. Marine için malzemeleri hazırlayalım ve içine tavukları atalım. Üzerini streç film ile kapatıp en az bir saat buzdolabında bekletin.
- Maden suyu ve kızartma için kabartma tozu hariç tüm malzemeleri bir kapta karıştırın. Karışımın üçte birini ayırıp başka bir kaba az bir miktar koyuyoruz ve alttaki maddeye maden suyu ve kabartma tozunu ekliyoruz.
- Yavaş yavaş maden suyu ekliyoruz, kıvam kalın olmalıdır.
- Daha sonra marine edilmiş tavuğu maden suyu harcına ve ardından kuru havana daldırın ve bol yağda kızartın.
Kentucky Kızarmış Tavuk tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
çerez işi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]