Kereves Taratoru

Kereviz tarator tarifi için malzemeler

  • 1 orta boy kereviz
  • 1 orta boy yeşil elma
  • 1 çay kaşığı soyulmuş nar
  • 1 çay kaşığı kıyılmış ceviz
  • 3 boyutlu kitaplar bir
  • 2 su bardağı yoğurt
  • tuz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Kereviz tarator tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Kerevizi rendeleyin ve zeytinyağında yumuşayana kadar kızartın.
  2. Kavurduktan sonra bir kaba alıp soğumasını bekleyin.
  3. Soğuyunca yoğurdu, cevizleri, rendelenmiş yeşil elmayı (dilerseniz küçük parçalara ayırabilirsiniz), tuzu, dereotu ekleyin ve karıştırın.
  4. Son olarak nar ile süsleyin. Afiyet olsun.

kereviz tarator tarifi

  • tatlı tarifi
  • kereviz
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • taratur
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

falafel

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın