Kırmızı Barbunya ve Zeytinyağı Tarifi,
Öncelikle barbunyaları 10 dakika haşlayın.
Patates ve havuçların kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın.
Bir tavaya zeytinyağını koyup soğanları küp küp doğrayalım ve pembeleşinceye kadar kavuralım.
Sarımsak dolabını koyup karıştırın, salçayı ekleyin ve 1-2 dakika pişirin. hadi kurulayalım.
İçine patates, havuç, barbunya, şeker, tuz ve 1/2 limon suyunu dökerek karıştıralım.
İki bardak sıcak suyu ekleyip sebzeler yumuşayıp suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirelim.
Biraz ara vererek servis tabağına alabilirsiniz.
Barbunya ve Zeytinyağı hazır.
Yapanlara ne mutlu!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]