Kış çayı tarifi malzemeleri
- 2-3 tutam ıhlamur
- 3 dilim yeşil elma
- 3 karanfil
- 5-6 kuşburnu
- 1 çubuk tarçın (ben bende olmadığı için ½ çay kaşığı toz ekledim)
- dostum
- bunlar
Kış çayı tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tüm malzemeleri bir kapta birleştirin ve yıkayın.
- Dilediğiniz kadar su ekleyin.
- Ocakta kısık ateşte kaynamaya bırakın.
- En düşük ısıda kaynatıldığında ıhlamur ve gül rengini verir. Keyfini çıkarın, yemek yerken tercihinize göre bal ekleyebilirsiniz.
Kış çayı tarifi
Kış çayı yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]