kış çayı

Kış çayı tarifi malzemeleri

  • 2-3 tutam ıhlamur
  • 3 dilim yeşil elma
  • 3 karanfil
  • 5-6 kuşburnu
  • 1 çubuk tarçın (ben bende olmadığı için ½ çay kaşığı toz ekledim)
  • dostum
  • bunlar
Kış çayı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tüm malzemeleri bir kapta birleştirin ve yıkayın.
  2. Dilediğiniz kadar su ekleyin.
  3. Ocakta kısık ateşte kaynamaya bırakın.
  4. En düşük ısıda kaynatıldığında ıhlamur ve gül rengini verir. Keyfini çıkarın, yemek yerken tercihinize göre bal ekleyebilirsiniz.

Kış çayı tarifi

Kış çayı yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın