Kış Çayı – Benim Tatlı İkramlarım

Geçiş döneminde hastalıkların çok sık görüldüğü bir dönemde şifalı olan ıhlamur, nar çiçeği, soyulmuş ve kesilmiş taze zencefil, dilimlenmiş limon, tarçın çubuğunu derin bir tencereye koyup sıcak su döküyoruz. adet dönemlerim.

10 dakika kaynatıp kapağın altında ıslanmasına izin veriyoruz.

Nar ve ayva çiçeklerinin özel rengi ile çayınız bordo rengine dönecek ve eviniz mis gibi kokacak.

Demlenmiş çayımızı yerken ballı veya sade olarak içebilirsiniz.

Tarçın ve kayısının tek başına yeterli aroması ve şekeri olduğunu düşündüm ve bal kullanmadım.

Sıcak servis yapın. İyi eğlenceler.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın