Kıyılmış Fasulye Tarifi ile Yeşil Fasulye

Merhaba arkadaşlar

Bugün size taze kıyılmış etli yeşil fasulye pişirmenin püf noktalarını anlatacağım.

Yeşil Fasulye ve Kıyma Tarifi için öncelikle kıymayı ve 3-4 yemek kaşığı zeytinyağını tencereye ekleyelim.

Tuzunu ekleyip eti iyice kavuralım.

Ardından 1 küçük soğanı doğrayın ve ete ekleyin. Soğanların solmasını bekleyelim. Tüm malzemelerin bir pişirme planı var, o plana uyduğunuzdan emin olalım.

Soğanı kavurduktan sonra taze fasulyelerin kemiklerini ayıklayıp güzelce yıkayalım. Fasulyeleri bıçakla eğik şekilde keselim.

Daha sonra kurumuş soğanın üzerine fasulyeleri koyup tencereye yayın.

Daha sonra domatesleri küçük küçük doğrayıp fasulyelerin üzerine ilave edin ve tencereye yayın.

1 biberi doğrayıp tencereye ekleyin.

1-2 bardak su ekleyin. Yarım kaşık salçayı ekleyip tuzunu ekledikten sonra pişmeye bırakalım.

Fasulyeleri hemen karıştırmayın. Fasulyeler taze kalmasın diye ara ara karıştırarak sırasıyla pişirelim.

Kıyılmış Fasulyeli Yeşil Fasulye Yemeği hazır.

Deneyenlere bol şans, selam ve sevgilerimle.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın