Kıyılmış Salatalık ve Haşlanmış Su

Kaynar Su ile Dilimlenmiş Salatalık,

Önce yaralar iyice temizlenir ve iki başından çok ince bir şekilde kesilir.

Diğer yandan sarımsaklar soyulur ve 3’er parçaya kesilir.

Salatalıklar kavanoza iyi yerleştirilir ve aralarına sarımsak serpilir.

Bütün salatalıklar bu şekilde hazırlanır.

Kavanozun üstüne 1 su bardağı sirke ekleyin.

Tuz ve limon suyu eklenir.

Son olarak sıcak su eklenir ve kapak sıkıca kapatılıp ters çevrilir.

Bir gün bu şekilde tutulurlar.

Ertesi gün bence normaldir ve bir hafta bekletilir. Bir hafta sonra gönderilmeye hazırım 👋

yemek ister misin 😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın