/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Kızarmış buzla yaprak sarma tarifi için malzemeler
- 1 kilo taze yaprak (salamuranız varsa yazdan veya hazır marketten alabilirsiniz)
iç harç için
- 2 soğan
- 5 su bardağı pirinç
- 2 su bardağı bulgur
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 yemek kaşığı tuz
- Yarım yemek kaşığı toz şeker
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 2 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, nane, dereotu
Kızarmış yaprak sarma tarifi nasıl yapılır?
- Yağ ve yemeklik doğranmış soğanı kavurun, rengi dönünce salçayı ekleyip karıştırın, ardından pirinç, bulgur ve baharatları dönüşümlü olarak ekleyip biraz karıştırarak kavurun ve soğuduktan sonra kıyılmış maydanoz, dereotu ve naneyi ekleyin. ve hazır hale getirin.
- Yapraklarımızı masaya dizip yuvarlayarak hazırladığımız iç harcımızdan birer tatlı kaşığı bu işlem bitene kadar ekliyoruz.
- Dilerseniz buzluğa atıp hazır halde bekletebilir dilerseniz de bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar kaynayan salça ve su karışımını ekleyip kısık ateşte pişirebilirsiniz.
Resimli buz ve yaprak tarifi ile kavrulmuş lahana
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
ıspanak kavurma
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]