kızarmış hamur işleri

gözleme tarifi malzemeleri

  • 3 yufka hamuru
  • 1 yumurta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım soda şişesi
  • 1 çay kaşığı süt
  • 2 yemek kaşığı yoğurt

iç harç için

  • Bir kase beyaz peynir
  • rendelenmiş çedar peyniri
  • 1 demet kıyılmış maydanoz

Fritözü yağlamak için

  • 1 yemek kaşığı margarin
Pankek pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Yumurta, sıvı yağ, soda, süt ve sütü çırpalım ve böreği pişireceğimiz tavayı bir yemek kaşığı sıvıyağ ile yağlayalım.
  2. Hamurun bir tanesini kenarları tavadan dışarı sarkacak şekilde yayalım ve üzerine 5-6 yemek kaşığı sosu gezdirelim.
  3. Kalan sosun hepsini üçüncü kabuğa koyuyoruz, tüm sosu yuvkanın üzerine koyuyoruz, bir kenara alıp üzerini iyice örtüyoruz ve çok fazla yanmaması için ocağa koyuyoruz.
  4. Ara ara normal ateşte tavayı çevirerek altını pişirelim, altını kontrol edelim, bir tepsi yardımıyla ters çevirelim ve ghee ile yağlayalım.
  5. Ara ara tavayı çevirelim ve tamamen pişmesine izin verelim. Böreğin alt ve üst kısmının pişmesi yaklaşık 35 dakika sürer.

Resimlerle kızarmış turta tarifi

Pancake Börek’in yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın