Kızarmış Kalamar Tarifi – En Sevdiğim Yemekler

Kızarmış Kalamar Tarifi için,

Artrit oluşturmak için atmamız gereken birkaç adım var ve bunları sizinle paylaşmak istiyorum.

Eti pişirmeden 3-4 saat önce kabartma tozu ve soda karışımı içinde bekletmeliyiz. Aksi takdirde sert ve lastiksi olacaktır.

Soda ve sodayı karıştırıp kalamarları içine atıyoruz ve buzdolabında 3-4 saat bekletiyoruz (bu balıkların yumuşamasını sağlıyor)

Sos malzemelerini karıştırın.

Siyah boza kıvamında oluyor ve karışıma ezilmiş kalamar ekliyoruz.

Kızgın yağa atıyoruz.

Beklemeden servis ediyoruz, beklerse gider.

Kızarmış kalamar hazır 🐟

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın