Kızarmış karnabahar (eğer yemediyseniz lütfen deneyin)

Karnabahar Kızartması için Malzemeler (Henüz yemediyseniz lütfen deneyin) Tarif

  • 1 orta boy karnabahar
  • Bunlar
  • tuz
  • Yarım limon suyu

bulmak;

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı süt suyu
  • 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un
  • tuz

yağda kızartmak

  • Sebze yağı

yoğurt sosu için.

  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • tuz
  • kırmızı biber
  • sekiz

Kızarmış Karnabahar (Hala yemediyseniz deneyin lütfen) tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Karnabahar çiçeklerini çok küçük olmayacak şekilde köklerinden ayırın, yıkayın ve uygun bir kaba alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin.
  2. Yarım limon sıkın, tuz dökün ve kaynatın.
  3. Karnabaharı ezip serpiştirmeden önce ocaktan alıp suyunu süzün.
  4. Ayrı bir kapta yumurta, süt, un ve tuzu çırpın ve karnabaharları bu karışıma bulayıp sıvı yağı ilave edip tavada alt üst ederek kızartın.
  5. Tüm bu şekilde yapmak için servis tabağına alıp yoğurt sosu için yoğurdu bir kaseye alıp sarımsağı rendeleyip tuzunu ayarlıyoruz.
  6. Üzerine nane ve pul biber dökebilir, sotelenmiş karnabaharı üzerine dökebilir ya da yoğurtlu sosa batırıp afiyetle yiyebilirsiniz.

Fotoğraflı Karnabahar Kızartması (hala yemediyseniz lütfen deneyin) tarifi

  • börek tarifi
  • teşebbüs!
  • Yani
  • Karnıbahar
  • kızarmış patates
  • Eğer izin verirsen
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • eğer yemezsen
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

fındıklı kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın