kızarmış tavuk tarifi malzemeleri
- Yarım kilo tavuk göğsü
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 sıcak yeşil biber
- yarım soğan
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1,5 su bardağı sıcak su
Kızarmış tavuk tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Önce yağı uygun bir tavaya alıp eritiyoruz, ardından biber ve soğanı küçük küçük doğrayıp kızgın yağın içine koyuyoruz.
- Biraz pişirdikten sonra salçayı ekleyip karıştırın, tavuk göğüslerini küp şeklinde doğrayın ve tencereye ekleyin.
- Acı biber, tuz ve suyu ekleyip kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin.
kızarmış tavuk tarifi
Tavuk Sote yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]