Kızarmış tavuk

kızarmış tavuk tarifi malzemeleri

  • Yarım kilo tavuk göğsü
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 sıcak yeşil biber
  • yarım soğan
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1,5 su bardağı sıcak su
Kızarmış tavuk tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Önce yağı uygun bir tavaya alıp eritiyoruz, ardından biber ve soğanı küçük küçük doğrayıp kızgın yağın içine koyuyoruz.
  2. Biraz pişirdikten sonra salçayı ekleyip karıştırın, tavuk göğüslerini küp şeklinde doğrayın ve tencereye ekleyin.
  3. Acı biber, tuz ve suyu ekleyip kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin.

kızarmış tavuk tarifi

Tavuk Sote yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın