Kızarmış tavuk eti

Çıtır tavuk tarifi malzemeleri

  • 300 gr tavuk göğsü
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • bir yumurta
  • bir kova
  • kızartma yağı
Çıtır tavuk tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere çok güzel bir tarifle geldim. Hazırlaması çok kolay ve çok lezzetli, hiç beklemeden tarifimize geçelim.

  1. Tavukları ince dilimler halinde kesin.
  2. Bir kapta nişasta, un, karabiber, tuz, kırmızı toz biber ve kimyonu karıştırıyorum.
  3. Yumurtayı başka bir kapta çırpın. Diğer kaseye de galeta ununu koyuyorum.
  4. Önce unlu karışıma sonra yumurtaya sonra galeta ununa koyup bir tabağa koyuyorum.
  5. Yağ ile söyledim.

yiyenlere afiyet olsun 😋 hicran_kitchen instagram sayfamda günlük menü fikirleri ile karşınızdayım, sayfama hoşgeldiniz.

Çıtır tavuk tarifi

Çıtır Tavuk yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın