Çıtır tavuk tarifi malzemeleri
- 300 gr tavuk göğsü
- 1 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı mısır nişastası
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı kimyon
- bir yumurta
- bir kova
- kızartma yağı
Çıtır tavuk tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere çok güzel bir tarifle geldim. Hazırlaması çok kolay ve çok lezzetli, hiç beklemeden tarifimize geçelim.
- Tavukları ince dilimler halinde kesin.
- Bir kapta nişasta, un, karabiber, tuz, kırmızı toz biber ve kimyonu karıştırıyorum.
- Yumurtayı başka bir kapta çırpın. Diğer kaseye de galeta ununu koyuyorum.
- Önce unlu karışıma sonra yumurtaya sonra galeta ununa koyup bir tabağa koyuyorum.
- Yağ ile söyledim.
yiyenlere afiyet olsun hicran_kitchen instagram sayfamda günlük menü fikirleri ile karşınızdayım, sayfama hoşgeldiniz.
Çıtır tavuk tarifi
Çıtır Tavuk yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]