Kızarmış Tavuk Kanadı Tarifi (Kızarmış Lezzet)

Tavuk Kanadı Nasıl Yapılır, Kızarmış Tavuk Kanadı Nasıl Yapılır?

Merhaba arkadaşlar, muhteşem sosuyla nefis bir tarif paylaşıyorum.

İlk önce kanatları yıkayalım.

Tavaya zeytinyağı, yoğurt, rendelenmiş sarımsak, salça, tuz, karabiber, karabiber ve kekiği ekleyip pürüzsüz olana kadar çırpın.

Kanatları ekleyin ve iyice karıştırın.

Bir poşete koyup iki saat buzdolabında bekletelim.

Biraz ara verelim ve ocağı açalım

Sosu ile kısık ateşte iki tarafı da kızarana kadar pişirip servis edelim.

Kızarmış tavuk kanatlarım (kızarmış lezzet) hazır

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın