Kolay pide

Kolay ve pürüzsüz bir gözleme tarifi için malzemeler

  • Yarım kilo un
  • 1 paket yaş maya (kuru da olabilir)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 su bardağı süt suyu
  • gözleri bağlı su

Kolay yumuşacık fesleğen tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Hamur mayalandıktan sonra (sert hamur değil) merdane veya merdane ile yuvarlayalım.
  2. Daha sonra iyi ısıtılmış bir tavada orta ateşte pişirin.
  3. İşin sırrı burada pişen ekmeği soğuduktan sonra sanki hamuru ıslatıyormuş gibi sulamak, sonra bir beze sararak poşete koymak. Buzlukta da duruyor ama ıslatmayı unutmayın 😎

Fotoğraflı kolay gözleme yumuşak tarifi

  • Temel
  • tatlı tarifi
  • kolay)
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri
  • narin

sonraki haber:

Ayva kurabiyesi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın