Kili Hazırlamanın Kolay Tarifi için üç malzemeyi de küçük bir tencereye alıp hamur haline gelmesin diye karıştıralım.
Ardından ocağa alıp koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirin.
Her zaman başlamanız önemlidir, kremada topaklanma olmaz ve krema kesmez.
Kıvam alıp kaynamaya başlayan kremayı ocaktan alıp kuru bir tabağa veya tepsiye dökelim.
Hemen kremaya dokunarak yemek filmini kapatalım.
Krema ılıkken buzdolabına kaldıralım.
Krema buzdolabında 1 gece dinlendirdikten sonra dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.
İsterseniz buzdolabında kapalı bir kapta bir haftaya kadar saklayabilirsiniz.
Evde krema yapmak kolaydır.
Deneyecek olanlara bol şans
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]