Kolay Tri Ravioli

Kolay mantı tarifi için malzemeler

  • 250 gram kıyma
  • 1 soğan küp şeklinde doğranmış
  • 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
  • 1 diş rendelenmiş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 4 yufka
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 diş rendelenmiş sarımsak
  • 1 kase yoğurt

Kolay Çin mantısı tarifi nasıl hazırlanır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Kıymayı, soğanı, maydanozu, sarımsağı ve baharatları bir kaba alıp yoğurun.
  2. Hamuru tezgaha alttan 5 parmak boşluk kalacak şekilde yayın.
  3. Boşluk bıraktığınız kısma şerit şeklinde yoğurduğunuz kıymayı koyun.
  4. Yufkayı iki yanından 2 parmak kalınlığında katlayarak kıymanın üzerine kapatın.
  5. Hamuru rulo haline getirin.
  6. Üzerine fırça ile su sürüp yapıştırın.
  7. Sardığınız yufkayı 2 parmak genişliğinde kesin.
  8. Yoğurdu çırpın, üzerine ezilmiş sarımsağı ekleyin ve karıştırın.
  9. Tereyağını eritip içine salçayı koyup kavurun.
  10. Tepsiyi sıvı yağ ile yağlayıp kestiğiniz folyoyu dizin.
  11. Yufkaların üzerine sıvı yağ sürüp 195 derece fırında 25 dakika pişirin.
  12. Pişen cipslerin üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçayı ekleyip servis yapın. Afiyet olsun.

Resimlerle Kolay Çin Mantısı Tarifi

  • börek tarifi
  • kolay)
  • mantı
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Yapabilmek
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Bir pazar sabahı simitle kutlayın

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın