Cannelloni (makarna) için malzemeler
- ️ 450 gr makarna cannelloni
- ️500 gr dana kıyma
- 2 soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 havuç
- 2 şişe domates sosu (1400 gr)
- 3 yemek kaşığı domates salçası
- Toplam 500 gr rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 yemek kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı tatlı öğütülmüş biber
Kumale tarifi ile cannelloni (makarna) nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Bir tavada soğan, havuç ve sarımsağı kavurun ve kıymayı ekleyin.
- Domates salçasını ekleyip baharatlarla tatlandırın.
- 2 şişe domates sosu ekleyin ve 10 dakika kısık ateşte pişirin. Kısık ateşte pişirin.
- İlk olarak, sosun bir kısmını bir graten kasesine koyun. s
- Şimdi cannelloni’yi doldurun.
- Dilerseniz cannelloni’nin sonunda mini mozzarella peyniri doldurabilirsiniz.
- Şimdi bir kalıba yan yana koyun.
- Sosu tekrar yayın ve peynir serpin.
- Ardından cannelloni’yi tekrar doldurun ve ikinci kata koyun.
- İlk olarak, fırında peynirsiz 30 dakika pişirin.
- Daha sonra fırından çıkarın ve rendelenmiş kaşar peyniri serpin.
- 200 derecede tekrar 20 dakika pişirin.
Resimlerle Kuma (Makarna) ile Cannelloni tarifi
Kuymalı Cannelloni (Makarna) yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]