Komalı Cannelloni (Makarna)

Cannelloni (makarna) için malzemeler

  • ️ 450 gr makarna cannelloni
  • ️500 gr dana kıyma
  • 2 soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 havuç
  • 2 şişe domates sosu (1400 gr)
  • 3 yemek kaşığı domates salçası
  • Toplam 500 gr rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı tatlı öğütülmüş biber
Kumale tarifi ile cannelloni (makarna) nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Bir tavada soğan, havuç ve sarımsağı kavurun ve kıymayı ekleyin.
  2. Domates salçasını ekleyip baharatlarla tatlandırın.
  3. 2 şişe domates sosu ekleyin ve 10 dakika kısık ateşte pişirin. Kısık ateşte pişirin.
  4. İlk olarak, sosun bir kısmını bir graten kasesine koyun. s
  5. Şimdi cannelloni’yi doldurun.
  6. Dilerseniz cannelloni’nin sonunda mini mozzarella peyniri doldurabilirsiniz.
  7. Şimdi bir kalıba yan yana koyun.
  8. Sosu tekrar yayın ve peynir serpin.
  9. Ardından cannelloni’yi tekrar doldurun ve ikinci kata koyun.
  10. İlk olarak, fırında peynirsiz 30 dakika pişirin.
  11. Daha sonra fırından çıkarın ve rendelenmiş kaşar peyniri serpin.
  12. 200 derecede tekrar 20 dakika pişirin.

Resimlerle Kuma (Makarna) ile Cannelloni tarifi

Kuymalı Cannelloni (Makarna) yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın