Kombucha (Kombucha) (ilk fermantasyon)


Kombucha (Kombucha) Tarifi Malzemeler (ilk fermantasyon)

  • 1 M Kombo
  • 6 yemek kaşığı siyah çay
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 litre içme suyu

1 kavanoz 3 litre

1 olmadan

Kombucha (kombucha) tarifi (ilk fermantasyon) nasıl hazırlanır?

yemebaskı tarifi
  1. İlk önce çayı 15 dakika demleyin.
  2. Ardından şekeri ekleyip eritin.
  3. Bu karışımı ve içme suyunu kavanoza koyun.
  4. Su sıcaklığını eli yakmayacak seviyede tutun.
  5. Karışıma kombucha ve çay marşını ekleyin.
  6. Kavanozu bir bezle örtün ve bir hafta veya 10 gün bekleyin.

İpuçları:.

  • Yoğurdun mayalanmasında olduğu gibi, yararlı bakteriler için uygun bir ortam sağlanabilmesi için sıcaklık elin yanmayacağı şekilde olmalıdır.
  • Zamanla, maya parçacıkları çay demlemek için yararlı olan koyu kahverengi bir renk görünebilir.
  • Her yeni fermantasyon ile yeni bir kombucha oluşur.
  • 1 kombucha 3 litre çay demleyebilir.

Resimlerle Kombucha (Kombucha) tarifi (ilk fermantasyon)

  • (kombu çayı) (1. fermantasyon)
  • tatlı tarifi
  • çay ben
  • kombo
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kefaret

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın