Koni Pekmezi Tarifi için Malzemeler
- 50 yeşil koni
- o
- 3 su bardağı şeker
Pekmez Koni Tarifi Nasıl Yapılır?
Ekle yokTarifi yazdır
<
böl>
- Koniler iyice yıkanır ve gece boyunca suya batırılır. Ertesi gün suyu süzülür ve üzerini örtecek kadar su dolu bir tencereye konur.
- Su 1/3 kalana kadar kaynatılır. Sürekli olarak üç saatimde geldi.
- Sıvı tülbentten süzülür ve pişirmek için ocağa geri gönderilir. Şeker eklenir. Pekmezle birleşene kadar kaynatılırlar. 1.5 saatimi aldı.
- Bir kavanoza konur ve çıkarılmak üzere ters çevrilir. 10 gün sonra kullanıma hazırdır.
Fotoğraflı Pekmez Koni Tarifi
Haber Urfadan – Şanlıurfa Haber – Son Dakika’da Kozalak Pekmezi yazısı çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]