Koni Pekmezi

Koni Pekmezi Tarifi için Malzemeler

  • 50 yeşil koni
  • o
  • 3 su bardağı şeker
Pekmez Koni Tarifi Nasıl Yapılır?

Ekle yokTarifi yazdır

<

böl>

  1. Koniler iyice yıkanır ve gece boyunca suya batırılır. Ertesi gün suyu süzülür ve üzerini örtecek kadar su dolu bir tencereye konur.
  2. Su 1/3 kalana kadar kaynatılır. Sürekli olarak üç saatimde geldi.
  3. Sıvı tülbentten süzülür ve pişirmek için ocağa geri gönderilir. Şeker eklenir. Pekmezle birleşene kadar kaynatılırlar. 1.5 saatimi aldı.
  4. Bir kavanoza konur ve çıkarılmak üzere ters çevrilir. 10 gün sonra kullanıma hazırdır.

Fotoğraflı Pekmez Koni Tarifi

Haber Urfadan – Şanlıurfa Haber – Son Dakika’da Kozalak Pekmezi yazısı çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın