Kordon Salatası (Alçı Pirinç)

Lor salatası tarifi için malzemeler (Çingene pirinci)

  • bunlardan 200 gram
  • 1 orta boy domates
  • 1 küçük yeşil biber
  • 1 demet maydanoz
  • yeşil nane serpin
  • 5-6 adet yeşil zeytin
  • 5-6 adet siyah zeytin
  • 1 çay kaşığı çemen otu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • tuz
  • kırmızı biber
Lor salatası (Çingene pirinci) tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Domates, yeşil biber, maydanoz, nane ve zeytinleri istediğiniz büyüklükte doğrayın.
  2. Derin bir kaba alınarak lor, çörek otu, tuz ve kırmızı biber ile karıştırılır.
  3. Zevkle dekore edilebilir ve sabah 5’te kahvaltılarda keyifle tüketilebilir.

Resimlerle lor salatası tarifi (Çingene pirinci)

Lor Salatası (Çingene Pilavı) yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın