Lor salatası tarifi için malzemeler (Çingene pirinci)
- bunlardan 200 gram
- 1 orta boy domates
- 1 küçük yeşil biber
- 1 demet maydanoz
- yeşil nane serpin
- 5-6 adet yeşil zeytin
- 5-6 adet siyah zeytin
- 1 çay kaşığı çemen otu
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- tuz
- kırmızı biber
Lor salatası (Çingene pirinci) tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Domates, yeşil biber, maydanoz, nane ve zeytinleri istediğiniz büyüklükte doğrayın.
- Derin bir kaba alınarak lor, çörek otu, tuz ve kırmızı biber ile karıştırılır.
- Zevkle dekore edilebilir ve sabah 5’te kahvaltılarda keyifle tüketilebilir.
Resimlerle lor salatası tarifi (Çingene pirinci)
Lor Salatası (Çingene Pilavı) yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]