En çıtır kanat tarifi, en köri kanat nasıl yapılır?
Tüm sos malzemelerini çok geniş bir kaba alın ve çırpın.
Sosun kanatlarını da ekleyip karıştıralım ve mümkünse 1 gece en az üç saat buzdolabında üzerini kapatıp marine edelim.
Sulamayı bitirdikten sonra mısır cipsi paketinin ucundan biraz kesip havasını bırakalım.
Havadar cipsleri camla ezelim (onları rondoya da geçirebilirsiniz).
Kanatları ve cipsleri güzelce pişirip yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirelim.
180°C önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Daha sonra üzerine ketçap, mayonez veya dilediğiniz gibi servis yapabilirsiniz.
Çıtır Körili Kanatlar hazır.
Deneyecek olanlara bol şans
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]