Diyetimizde çok önemli olan turşunun her çeşidini yemeyi severiz. Tarife geçelim👇
Önce ağaçları iyice yıkayalım ve ardından teker teker ayıralım.
Dilerseniz küçük dallara ayıralım ve sizin yapabileceğiniz bir kaba koyalım ben 2 litrelik kapta yaptım sarımsağı soyup ortadan ikiye kesip ağacın tepesine ekleyin.
Daha sonra suyu hazırlıyoruz, sirke, su ve tuzu ekleyip karıştırıyoruz.
Tadına bakalım, tuzu eksikse biraz daha ekleyin limon tuzu eklemiyoruz! çünkü alan zaten ekşi. O halde koruluğun tepesine su ekleyelim, kapağını kapatalım ve dışı sararıncaya kadar bekleyelim.
Sararınca odaya koyalım ve pişince çıkarıp istediğimiz kadar yiyelim.
deneyenlere afiyet olsun..
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]